Tulosta ei synny sattumalta.

JFP on erikoistunut löytämään tuloksentekijöitä yritysten avainasemiin. Yhdistämällä syvällisen liiketoiminta-alueen tuntemuksen, perusteellisen taustatyön ja vuosikymmenien kokemuksen huipputekijöiden ja yritysten tarpeiden yhteen saattamisessa tuotamme merkittävää menestystä kaikille osapuolille.

Siksi vuonna 1979 perustettu JFP Executive Search on yksi Suomen suurimmista ja arvostetuimmista johdon suorahakuyrityksistä. Yhtiömme on kokonaisuudessaan suomalaisten partnereiden omistama. Katamme myös kansainväliset toimeksiannot – palvelemme asiakkaitamme maailmanlaajuisen, globaalisti toimivan IIC Partners –verkoston avulla.

Ota yhteyttä

Yhdistämällä syvällisen liiketoiminta-alueen tuntemuksen, perusteellisen taustatyön ja vuosikymmenien kokemuksen tuotamme merkittävää menestystä kaikille osapuolille.

Konsultit

JFP:n ytimessä työskentelee tällä hetkellä kymmenen henkeä, viisi senior konsulttia ja viisi avustavaa konsulttia.

Senior konsulttimme ovat poikkeuksellisen kokeneita liiketoiminnan ja johtamisen ammattilaisia. Kaikki ovat työskennelleet vaativissa liikkeenjohdollisissa tehtävissä ja luoneet kattavan näkemyksen oman alansa erityistarpeista ja tekijöistä jo ennen omistautumistaan asiakkaidemme avainhenkilöhakuun.

Luotettavaa asiantuntemusta tunnetuin tuloksin.

JFP:tä arvostetaan ammattitaidosta ja luottamuksellisuudesta sekä tavasta kohdella jokaista asiakasta ja ehdokasta kunnioittaen ja arvostaen. Ennenkaikkea JFP Executive Search tunnetaan tuloksistaan.

Lue lisää

Perusteellinen prosessi

Toimintamme ehdoton kulmakivi on perusteellinen, laadukas taustoitusprosessi. Viisi omaa kokenutta avustavaa konsulttia ja vuodesta 1979 hioutunut toimintamallimme yhdistettynä suorahakukonsulttiemme monipuoliseen liikkeenjohdon sekä suorahakukokemukseen takaavat asiakkaillemme erinomaisen lopputuloksen.

Työtämme ohjaavat suorahakualan eettiset periaatteet sekä ehdoton luottamuksellisuus.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

 

Poikkeuksellinen toimialaosaaminen

Toimialaosaamisemme on kattavaa ja laaja-alaista. Olemme tehneet suorahakutoimeksiantoja eri toimialoille sekä yritysten eri toimintoihin niin kansainvälisiin kuin kotimaisessa omistuksessa oleviin yrityksiin.

Lue lisää

Tarpeiden ja parhaiden tekijöiden yhteen saattaminen

JFP Executive Search on Suomen johtavia suorahakuyrityksiä.

Kaiken keskiössä on asiakkaidemme menestys. Tehokkaan prosessimme tavoitteena on tunnistaa ja yhdistää parhaimmat ja sopivimmat ratkaisijat asiakkaidemme haasteisiin ja toimintakulttuuriin. Avainhenkilöhaku on erinomainen keino niin ylimmän johdon, keskijohdon ja asiantuntijoiden kuin myös yritysten hallitusten jäsenten löytämiseksi.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

Ajankohtaista

MBA Jari Latvanen nimitetty JFP Executive Search Oy:n Partneriksi

JFP Executive Searchillä on ilo ilmoittaa uuden strategisen kumppanin Jari Latvasen liittymisestä yrityksen joukkoihin. Latvanen astuu rooliin Partner, Board Services -nimikkeellä, ja hän keskittyy hallitus-…

Lue lisää
Kaikki artikkelit ›